Fair Guide

Filter events by category:

Plan Your Day - New!

Select

to save events.

Show saved events only:

All Day
Marketplace
Marketplace
(10:30am - 10:30pm)
(12hrs)
All Day
4th Annual Rib Festival Competition
Celebration Plaza
(11am - 11pm)
(12hrs)
All Day
Eco-Sculpture Displays
Miller Drive
(11am - 11pm)
(12hrs)
All Day
Get Animated! Interactive Animation Exhibit
Rollerland
(11am - 11pm)
(12hrs)
All Day
Yarn Bombing
The Sanctuary
(11am - 11pm)
(12hrs)
All Day
YVR Fly Dome: A 360┬║ Travel Experience
Playland
(11am - 11pm)
(12hrs)
All Day
Game of Thrones®: The Exhibition
Garden Auditorium
(11am - 10pm)
(11hrs)
All Day
Kidz Discovery Farm
Livestock Barns
(11am - 10pm)
(11hrs)
All Day
PNE Prize Home
PNE Prize Home
(11am - 10pm)
(11hrs)
All Day
Safeway Farm Country
Livestock Barns
(11am - 10pm)
(11hrs)
All Day
Art in the Park
ToonCity
(11am - 9pm)
(10hrs)
All Day
Canfor's Playhouse Challenge
ToonCity
(11am - 9pm)
(10hrs)
All Day
Pony Rides
Livestock Barns
(11am - 8pm)
(9hrs)
11:30am - 12:30pm
G Force Gym - Vancouver All Stars
Chevrolet Performance Stage
(11:30am - 12:30pm)
(1hr)
11:30am - 12:15pm
Superdogs
Pacific Coliseum
(11:30am - 12:15pm)
(45mins)
11:30am - 12:00pm
History of the PNE
Rogers Digital Venue
(11:30am - Noon)
(30mins)
Noon - 4:00pm
Learn to Fish at The Fair
The Sanctuary
(Noon - 4pm)
(4hrs)
Noon - 2:00pm
Horse Jumping Competition
Agrodome
(Noon - 2pm)
(2hrs)
Noon - 12:30pm
Milking Demonstration
Livestock Barns
(Noon - 12:30pm)
(30mins)
Noon - 12:30pm
Timber! - A Stompin' Lumberjack Shindig!
PNE Amphitheatre
(Noon - 12:30pm)
(30mins)
12:30pm - 1:00pm
Pig Races
Livestock Barns
(12:30pm - 1pm)
(30mins)
12:30pm - 1:00pm
Princess Jubilation
ToonCity
(12:30pm - 1pm)
(30mins)
12:45pm - 1:15pm
A Circus in Wonderland!
Rogers Digital Venue Stage
(12:45pm - 1:15pm)
(30mins)
1:00pm - 6:30pm
ToonCity
ToonCity
(1pm - 6:30pm)
(5hrs, 30mins)
1:00pm - 2:00pm
Cindy Yang Dance Academy
Chevrolet Performance Stage
(1pm - 2pm)
(1hr)
1:30pm - 2:15pm
Superdogs
Pacific Coliseum
(1:30pm - 2:15pm)
(45mins)
1:30pm - 2:00pm
Timber! - A Stompin' Lumberjack Shindig!
PNE Amphitheatre
(1:30pm - 2pm)
(30mins)
2:00pm - 2:30pm
Bones & Scully- 'Tis fun to be a Pirate!
ToonCity
(2pm - 2:30pm)
(30mins)
2:00pm - 2:30pm
Honey Extracting Demonstration
Livestock Barns
(2pm - 2:30pm)
(30mins)
2:15pm - 2:45pm
Let's go Crazy- Retro Dance Party
Rogers Digital Venue Stage
(2:15pm - 2:45pm)
(30mins)
2:30pm - 3:00pm
Pig Races
Livestock Barns
(2:30pm - 3pm)
(30mins)
2:30pm - 3:00pm
PNE Pep Band
Agrodome Plaza
(2:30pm - 3pm)
(30mins)
2:30pm - 2:50pm
Carlaw Clydes Demonstration
Agrodome
(2:30pm - 2:50pm)
(20mins)
3:00pm - 4:00pm
Nahualli Folklore Society
Chevrolet Performance Stage
(3pm - 4pm)
(1hr)
3:00pm - 3:35pm
Just For Cats: International Cat Video Festival
Rogers Digital Venue
(3pm - 3:35pm)
(35mins)
3:00pm - 3:30pm
Milking Demonstration
Livestock Barns
(3pm - 3:30pm)
(30mins)
3:00pm - 3:30pm
Princess Jubilation
ToonCity
(3pm - 3:30pm)
(30mins)
3:00pm - 3:30pm
Timber! - A Stompin' Lumberjack Shindig!
PNE Amphitheatre
(3pm - 3:30pm)
(30mins)
3:30pm - 4:15pm
Mystic India
Pacific Coliseum
(3:30pm - 4:15pm)
(45mins)
3:30pm - 4:00pm
Blacksmith Demonstration
Livestock Barns
(3:30pm - 4pm)
(30mins)
3:45pm - 4:15pm
A Circus in Wonderland!
Rogers Digital Venue Stage
(3:45pm - 4:15pm)
(30mins)
4:00pm - 4:45pm
Horse Jumping Competition
Agrodome
(4pm - 4:45pm)
(45mins)
4:00pm - 4:30pm
Honey Extracting Demonstration
Livestock Barns
(4pm - 4:30pm)
(30mins)
4:00pm - 4:30pm
Milking Demonstration
Livestock Barns
(4pm - 4:30pm)
(30mins)
4:00pm - 4:30pm
PNE Pep Band
Agrodome Plaza
(4pm - 4:30pm)
(30mins)
4:30pm - 5:30pm
Canuck Q&A For Kids
Chevrolet Performance Stage
(4:30pm - 5:30pm)
(1hr)
4:30pm - 5:00pm
Bones & Scully- 'Tis fun to be a Pirate!
ToonCity
(4:30pm - 5pm)
(30mins)
5:00pm - 5:30pm
Pig Races
Livestock Barns
(5pm - 5:30pm)
(30mins)
5:00pm - 5:30pm
Early News, Global BC
Celebration Plaza
(5pm - 5:30pm)
(30mins)
5:30pm - 6:15pm
Superdogs
Pacific Coliseum
(5:30pm - 6:15pm)
(45mins)
5:30pm - 6:00pm
Let's go Crazy- Retro Dance Party
Rogers Digital Venue Stage
(5:30pm - 6pm)
(30mins)
5:30pm - 6:00pm
Milking Demonstration
Livestock Barns
(5:30pm - 6pm)
(30mins)
5:30pm - 6:00pm
Princess Jubilation
ToonCity
(5:30pm - 6pm)
(30mins)
6:00pm - 6:30pm
Blacksmith Demonstration
Livestock Barns
(6pm - 6:30pm)
(30mins)
6:00pm - 6:30pm
Honey Extracting Demonstration
Livestock Barns
(6pm - 6:30pm)
(30mins)
6:00pm - 6:30pm
PNE Pep Band
Agrodome Plaza
(6pm - 6:30pm)
(30mins)
6:00pm - 6:20pm
Carlaw Clydes Demonstration
Agrodome
(6pm - 6:20pm)
(20mins)
6:15pm - 6:50pm
Just For Cats: International Cat Video Festival
Rogers Digital Venue
(6:15pm - 6:50pm)
(35mins)
6:30pm - 7:15pm
Dueling Pianos
Plaza Beer Garden
(6:30pm - 7:15pm)
(45mins)
6:30pm - 7:00pm
Bones & Scully- 'Tis fun to be a Pirate!
ToonCity
(6:30pm - 7pm)
(30mins)
7:00pm - 7:45pm
Horse Jumping Competition
Agrodome
(7pm - 7:45pm)
(45mins)
7:00pm - 7:30pm
Let's go Crazy- Retro Dance Party
Rogers Digital Venue Stage
(7pm - 7:30pm)
(30mins)
7:00pm - 7:30pm
Pig Races
Livestock Barns
(7pm - 7:30pm)
(30mins)
7:30pm - 8:30pm
Tom Lavin and The Legendary Powder Blues
Chevrolet Performance Stage
(7:30pm - 8:30pm)
(1hr)
7:30pm - 8:15pm
Mystic India
Pacific Coliseum
(7:30pm - 8:15pm)
(45mins)
7:30pm - 8:00pm
Milking Demonstration
Livestock Barns
(7:30pm - 8pm)
(30mins)
7:45pm - 8:30pm
Dueling Pianos
Plaza Beer Garden
(7:45pm - 8:30pm)
(45mins)
8:00pm - Late
Glass Tiger
PNE Amphitheatre
(8pm - 9:30pm)
(1hr, 30mins)
8:30pm - Late
PNE Pep Band
Agrodome Plaza
(8:30pm - 9pm)
(30mins)
9:00pm - Late
Tom Lavin and The Legendary Powder Blues
Chevrolet Performance Stage
(9pm - 10pm)
(1hr)
9:00pm - Late
Dueling Pianos
Plaza Beer Garden
(9pm - 9:45pm)
(45mins)
10:30pm - Late
Dueling Pianos
Plaza Beer Garden
(10:30pm - 11:15pm)
(45mins)